Kahkaha attıran müşteri şikayetleri..

Komik 20.04.2016, 12:30

* Bulaşık makinesi her işe yarar. Servis elemanları Türkiye nin dört bir yanından gelen "Bulaşık makinem tabakları, bardakları çiziyor yada şu boşaltmıyor" şikayetlerini incelemek için gittikleri evlerde müşterilerin ıspanak,lahana gibi yıkanması zor sebzeleri bulaşık makinesinde yıkadıklarını, hatta salça yapmak için domatesleri bulaşık makinesinde yumuşatanlar olduğunu görünce şoke olmuşlar. Sebzelerdeki kumun, şu çıkış borularını tıkadığı ya da makinenin içinde kalarak bulaşıkları çizdiği, bunun da arızaya yol açtığı ortaya çıkmış.


* Mersin`de son model bir ütü alan tüketici, elektrikler kesilip işi yarım kalınca elektriksiz ütü yapmanın yöntemini keşfetmiş! Ütüyü ocakta ısıtarak işine devam etmek isteyen ev hanımı, ütünün gövdesinin yanması üzerine bayiye başvurarak, ütünün değiştirilmesini istemiş.


* Şanlıurfa`da bir müşteri, satın aldığı mikrodalga fırında yumurta kaynatmayı denemiş. Deneme başınç nedeniyle yumurtanın patlamasıyla sona ermiş. Mikrodalga fırının infilak etmemesi şans olarak değerlendirilirken müşteri, "Yumurta bile kaynatamıyor. Bu fırını ne yapayım? Paramı geri verin" diyerek bayiye fırını iade etmeye kalkmış.