Sosyal Medya Fenomeni

Teknoloji 24.08.2015, 14:36

Kelly Keegs: Fotoğraftaki çocuk az önce kız arkadaşına “senden ayrılıyorum” dedi. Kız ağlamaya başladı…
Genç: Sana gerçekten dayanamıyorum. Yanında olamam. Yapabilsem yerimi değiştirirdim. Bu gerçekten senin için bir sürpriz mi oldu?
Kız Arkadaşı: Harika! Gerçekten harika! Seninle bu lanet uçağa binmek için fazladan 40 dolar verdiğime gerçekten memnun oldum!
Genç: Umrumda değil, eminim senin de umrunda değildir.
Kız Arkadaşı: Bu haksızlık! Ben bunu mu hak ettim? Neden beni terk ediyorsun? Ben böyle bir kadın olmak istemiyorum. Ben en iyi arkadaşım olmanı istedim ama buna izin vermedin! Bana gerçekten bunu mu yapacaksın? Diğerleri gibi yavaşça hayatından çıkartıp atacak mısın? Neden üzgün olduğumu hiç anlamadın, benim herşeyimden nefret ettin! Bu iş neden bu kadar kolay senin için? Benden ne istedin?
Genç: Sakin olmaya ihtiyacın var…
Kız Arkadaşı: Benim için, bunun gerçekten bir yerlere varacağına emindim. Bunu düşündüm buna inandım.
Genç: Pekala lanet olsun seni bu kadar özel yapan şey ne ki?
Kız Arkadaşı: Gerçekten konuşmaya ara verebilirsin. Kapa çeneni! Charlotte’a soracağım, ona eve döndüğümüz dakikada soracağım bakalım hikayeleriniz örtüşecek mi?
Genç: Bunu artık gerçekten tartışmak istemiyorum.
Kız Arkadaşı: Demek öyle! Senin için zaman harcamaya değmiyorum öyle mi?

Kelly Keegs yorumu: Hayatımdaki en keyifli uçak rötarını yaşıyorum. Charlotte da kim, nasıl bir skandal? 50 dakika boyunca Vodka ve Bloody Mary eşliğinde bunları izledim. Ve şu anda fingirdiyorlar! Şaka yapmıyorum!
Kelly Keegs (aşağıda) sosyal medyada pek çok kişi tarafından da özel hayatı ifşa etmesi sebebiyle ağır eleştiriler gördü ancak Twitter kullanıcılarının büyük bir kısmının da keyifle olan biteni okuduklarını gelen yorumlardan görmek mümkün…