Yalancı Tavuk Göğsü

Sütlü tatlıların en hafifi ve lezzetlisi olan tavuk göğsü tatlısının diğer adı da yalancı tavuk göğsü tatlısıdır. İçerisinde haşlanmış tavuk göğsü eti olmadığı için yalancı durumuna düşüyor :). Fakat bence en güzeli ve en lezzetlisi de böyle olanı. Birde üzerine tarçın dökünce işte sizlere günün tatlısı..

Yalancı Tavuk Göğsü
29 Mayıs 2015 Cuma 10:23

Malzemeler

•    3 kahve fincanı un
•    ½  paket margarin 
•    1 lt süt
•    3 kahve fincanı şeker
•    Tarçın

Yapılışı 

1.    Tencerede yarım paket margarini eritin ve üzerine 3 kahve fincanı un ekleyin. 
2.    2 -3 dk. kavurun ve süt ile şekeri aynı anda tencereye ekleyin.
3.    Unun topaklanmaması için mikserle yüksek devirde çırpın.
4.    Katılaşana kadar sürekli karıştırın ve ıslak borcama döküp, buz dolabında 1 saat bekletin.
5.    Servis yapacağınız sırada üzerine tarçın serpip, dilimleyip servis yapın.




İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.