Notice: Undefined index: url in /home/ebilgiler/domains/enteresanbilgiler.com.tr/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/ebilgiler/domains/enteresanbilgiler.com.tr/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/ebilgiler/domains/enteresanbilgiler.com.tr/public_html/amp/init.php on line 40
Elma Sirkesi Ile Cilt Bakımı
Enteresan Bilgiler

Elma Sirkesi Ile Cilt Bakımı

Faydalı Bilgiler

Elma sirkesi cildin pürüzsüz canlı görünmesinde önemli bir etkendir. Cilt bakımı elma sirkesiyle kolaylıkla yapılır. Saçlardaki kepeği önler ve canlılık kazandırır. Cildimizdeki sivilcelerin yok olması için elma sirkesi önemlidir.




2 yemek kaşığı elma sirkesine 1 su bardağı su ekleyin bu karışımı hazırladıktan sonra pamuğu batırın ve cildinize sürün. Düzenli bir şekilde yaparsanız faydasını göreceksiniz.
Ciltteki lekelerin giderilmesini sağlar. Pürüzsüz görünmesini, canlı ve kan dolaşımı sağlanmış olur. Hücrelerin yenilenmesini sağlar. Cildin güzel bir görünüm elde etmesini sağlar.


Elma sirkesi böcek ısırmasına karşı iyileştirici etkisi vardır. Cildi rahatlatır. Elma sirkesi ciltte bakteri oluşumunu engeller. Ciltteki pürüzleri azaltır. Elma sirkesi ciltte oluşan kaşıntıya karşı iyi gelir. Elma sirkesi zayıflamayı sağlar. Metabolizmanın hızlı çalışmasını sağlar. Sindirimi kolaylaştırır.

Varisler için de önemlidir giderilmesi için rahatlamayı sağlar. Elma sirkesi cildin doğal güzelliğe sahip olmasını sağlar. Ciltteki oluşan aknelere karşı koruyucu etkisi ve engelleyici olarak da elma sirkesi tercih edilirse faydalı olur. Ciltteki kırışıklıkları önler. Özellikle kırışıklıklardan kurtulmak isteyenler her gece yatmadan önce elma sirkesini çay bardağına yarım şekilde koyarak üstüne su ekleyerek pamuk batırıp cilde uygulanmalı masaj yapılarak. Bu sayede cildin yenilenmesini kan dolaşımı sağlanmış olacaktır. Düzenli bir şekilde cilde uygulanmalı.
Elma sirkesi cildi pisliklerden, mikroplardan arındırır. Tonik görevini yapar. Elma sirkesi cildin beyazlamasını sağlar. Düzenli bir şekilde uygulanması gerekir güzel sonuçlar elde etmek için.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.