Notice: Undefined index: url in /home/ebilgiler/domains/enteresanbilgiler.com.tr/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/ebilgiler/domains/enteresanbilgiler.com.tr/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/ebilgiler/domains/enteresanbilgiler.com.tr/public_html/amp/init.php on line 40
Adam göbek pamuğunu rekor için biriktirmiş
Enteresan Bilgiler

Adam göbek pamuğunu rekor için biriktirmiş

İlginç

Bir gün daha geçmiyor ki insanlar daha da sapıtmasın. Rekor kırabilmek için bu da yapılır mı demeyin...

Daily Mail’in haberine göre, Graham Barker adlı 45 yaşındaki kütüphane görevlisi; başkalarına göstermekte zorlanacağı bir “koleksiyon”a merak saldı.

Barker, 26 yıl boyunca göbek deliğinde biriken pamuk parçalarını kavanozlar içinde biriktirerek tam 22.1 gram “pamuk” elde etti.

Tuhaf koleksiyoncu, bu miktarla rekorlar kitabına girmeyi başardı.Barker’ın “koleksiyonunda” her renkten pamuk bulunuyor. Pamukların rengi Barker’ın kullandığı havlu veya atletin rengine göre değişiyor.

Koleksiyonuyla gurur duyduğunu söyleyen Graham Barker, “Bütün işlem sadece birkaç saniye alıyor. Zaten zaman içinde otomatiğe bağlanmış gibi oluyorsun ve elin göbek deliğine kendiliğinden gidiyor. Dolayısıyla bu koleksiyona fazla zaman ayırmam gerekmedi” dedi.

Barker, koleksiyon fikrinin ilk kez 26 yıl önce bir akşam sıkıldığı sırada göbek deliğindeki pamukları çıkarırken aklına geldiğini belirterek, “Bir anda, bir insanın bunlardan ne kadar toplayabileceği aklıma takıldı. Bunun yanıtını bulmanın tek yolunun toplayıp görmek olduğuna karar verdim ve boş bir kavanoz bulup işe başladım” diyor… Keşke başka bir işe başlasaydın bak 26 yılda neler oluyordu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.