Notice: Undefined index: url in /home/ebilgiler/domains/enteresanbilgiler.com.tr/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/ebilgiler/domains/enteresanbilgiler.com.tr/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/ebilgiler/domains/enteresanbilgiler.com.tr/public_html/amp/init.php on line 40
Çillerden kurtulmak için doğal çözümler
Enteresan Bilgiler

Çillerden kurtulmak için doğal çözümler

Kadın

Çok çillerim var ve bu hoşuma gitmiyor diyorsanız işte size çillerden kurtulmanın doğal yolları...

Bize sorarsanız çilleriniz sizi farklı ve özel kılar, karakteristik bir havası vardır. Ancak herkes bu görüntüden hoşlanmayabilir.
Siz de hoşlanmayanlardansanız çillerinizi hafifletmek için bu doğal yollara başvurabilirsiniz:

Siyah üzüm

Taze siyah üzümü ikiye bölüp çilli bölgeye sürün. 10 dakika bekledikten sonra yıkayın. 15 gün boyunca her gün tekrarlayın. Birkaç gün ara verip tekrar başlayın.

Barbunya

1 bardak kuru barbunyayı geceden ıslatın. Ertesi gün 1 litre suda pişirin. Suyunu süzüp soğuttuktan sonra yüzünüze sürün. 10 dakika sonra yüzünüzü yıkayın. Kalan barbunya suyunu buzdolabında muhafaza edin. 2 hafta her gün bu kürü tekrarlayın.

Keten tohumu

2 yemek kaşığı keten tohumunu 250 gram kaynar suya katıp karıştırın. Soğuduktan sonra süzüp yüzünüze sürün. Kuruduktan sonra yıkayın. 1 ay boyunca her gün tekrarlayın.

Limon, bal ve maydanoz kürü


1 yemek kaşığı bal, 5 dal maydanoz ve yarım limonu blendırdan geçirin. Elde ettiğiniz suyu çilli bölgeye sürün. İyice kuruduktan sonra yüzünüzü yıkayın. Limon asitli olduğundan, her gün uygularsanız cildinizi kurutabilir. Bu kürü iki günde bir uygulamanız, uyguladığınız günlerde yüzünüzü yıkadıktan sonra mutlaka nemlendirici ile nemlendirmeniz gerekir.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.