Notice: Undefined index: url in /home/ebilgiler/domains/enteresanbilgiler.com.tr/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/ebilgiler/domains/enteresanbilgiler.com.tr/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/ebilgiler/domains/enteresanbilgiler.com.tr/public_html/amp/init.php on line 40
İşte yüz hatlarının simgelediği karakter özellikleri…
Enteresan Bilgiler

İşte yüz hatlarının simgelediği karakter özellikleri…

Kadın

Yüze göre karakter analiziYıllar boyunca beden yapısı ile psikoloji arasında ilgi kurmaya çalışan Çinli bilginler, yüz okuma sanatı olan ‘fizyonomi’yi geliştirerek yüz hatlarına göre karakter tiplerini sınıflandırdılar.

 Bu yönteme göre özellikle alın, burun, çene, kaş, göz ve dudaklar esas alınarak kişilik özellikleri hakkında tahminler yapılıyor.
ÜÇGEN YÜZLÜLER

Elmacık kemikleri ve çene arasındaki bölge kemiklidir. Gösterişi severler. İkna kabiliyetleri yüksektir. Kolayca çevresindekileri etkileri altına alabilirler. Fikirlerini hemen dışarıya belli etmezler. Bu yüz yapısına sahip olan kişiler görselliğe önem verirler. Hareketlerinde tutarsız olabilirler, günleri günlerine uymaz. Düzensiz bir insan olarak görünür ama kendi içerisinde kurduğu bir düzeni vardır. Onları memnun etmek kolay değildir.

KARE YÜZLÜLER

Kare yüzlü insanlar hareketli, mücadelecidirler. Sağlıklı ve enerjiktirler. Ateş grubunun tutkusu hissedilir. Güçlükler karşısında yılgınlık göstermezler. Kararlı yapıları ile bildikleri yoldan şaşmazlar. Meraklıdırlar ve seyahate bayılırlar. Düşündüklerini içlerinde saklamaz hemen dile dökerler ama bu patavatsız olarak algılanmaz aksine dengeli konuşmalar yaparlar. Ciddi bir görünüşleri vardır. Sabırlı oldukları söylenebilir. Yaptıkları işin üzerinde titizlikle yoğunlaşırlar ve genellikle istediği sonuca ulaşmakta zorlanmazlar. En olumsuz özellikleri ise katı ve kırıcı oldukları gibi çabuk sinirleniyor olmalarıdır. Sinirlendikleri zaman acımasız hareketlerde bulunabilirler.

 YUVARLAK YÜZLÜLER

Su grubu burçlarında daha çok görülen yuvarlak yüz hatları narin kişiliğe işaret ediyor. Uyumlu bir yapıları vardır. Düşüncelerinde inatlaşmazlar uzlaşmacı bir tavır sergilerler. Sıcakkanlı ve sevimlidirler. Güler yüzlü olduklarını görebilirsiniz. Neşeli oldukları için gülümsemek onların vazgeçilmezidir. Rol yapmakta zorlanırlar, ne kadar kendilerini zorlasa da mimikleri onları ele verir. Bazı zamanlarda kıskançlıkları ortaya çıkar. Başkalarının başarılarını da içten içe kıskanabilirler. Rahatlarına düşkün oldukları söylenebilir. Uyuşuk yanlarını da görebilirsiniz. Ama bazen öyle bir kapris yaparlar ki ne yapsanız onları memnun etmek zor olacaktır.

DİKDÖRTGEN YÜZLÜLER

Toprak grubunda sık görülür. Yaşamlarını adamayı, çok çalışmayı severler. Pratiktirler. Her durumda ne yapılacağını iyi bilirler. Diyet takıntıları olabilir. Dış görünümlerine önem verirler. Midelerine düşkünlerdir ama kilolarında fazla artışlar görülmez.Ani öfke patlamaları, huzursuzluk görülebilir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.