Notice: Undefined index: url in /home/ebilgiler/domains/enteresanbilgiler.com.tr/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/ebilgiler/domains/enteresanbilgiler.com.tr/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/ebilgiler/domains/enteresanbilgiler.com.tr/public_html/amp/init.php on line 40
Evlenmeden önce bunları yapmazsanız pişman olursunuz!
Enteresan Bilgiler

Evlenmeden önce bunları yapmazsanız pişman olursunuz!

Yaşam

Bekarlığı sultanlık yapan 5 şey...

 Yalnız olmak zor, biliyoruz. Ancak bu durumu fırsata çevirip mutlu olmanın yolları da yok değil. Kalbiniz ve aklınız tamamen boşken yapmanız gereken 5 önemli şeyi listeledik. Kendi iç yolculuğunuza çıkın, neleri sevdiğinizi keşfedin, hatalarınızla yüzleşin... Bu yolculukta yeni insanlarla tanışmanın ve sosyalleşmenin de tadını çıkarmayı unutmayın!
Birkaç ay bekârlığın tadını çıkarın Sevgilinizden yeni ayrıldığınızda kendinizi çabucak yeni bir ilişkinin kollarını atmak yerine durup biraz bekleyin. Uzun süredir yapmak istediğiniz, sizi mutlu edecek aktivitelere yönelin. Bekâr olmanın tadını çıkarırken kendiniz sosyal ortamlardan soyutlamayın. Katılmak istediğiniz tüm partilere gidin, arkadaşlarınızın davetlerini değerlendirin, yeni ortamlar keşfedin. Kafanız ve kalbinizi yeni bir ilişkiye hazır olana kadar beklediğinizde yanlış bir adım atmamayı başarırsınız.

En yakın arkadaşlarınızla tatile çıkın Sevgiliniz ya da eşiniz olduğunda en yakın kız arkadaşlarınızla tatile çıkma fırsatını çok fazla yakalayamayabilirsiniz. Hazır kalbiniz ve aklınız tamamen boşken en yakın arkadaşlarınızla bir tatil planı yapın. Yeni şehirler keşfetmenin tadını bir de yakın arkadaşlarınızlayken çıkarın!

Kendinizi keşfedin Kendinizi tanımaya, farklı yönlerinizi keşfetmeye, daha önce yaptığınız hataları gözden geçirmeye fırsat tanıyın. Hedeflerinizi belirleyin, hayattan ne beklediğinizin planını yapın. Kısacası bu yalnızlık serüveni boyunca kendinize keşfe çıkın. Yeni bir ilişkiye başladığınızda kendinizdeki değişimi görünce şaşıracaksınız.

Fitleşin Ruhunuzu yenilerken dış görünüşünüze de küçük dokunuşlar yapın. Uzun süredir gitmeye bir türlü vakit bulamadığınız spor salonuna uğrayın ve incelmeye hemen başlayın. Sağlıklı bir beslenme programı edinerek yaşam kaliteniz yükseltin.

Yeni insanlarla tanışın
Hazır yalnızken yeni kişilerle tanışma fırsatını kaçırmayın. Katıldığınız sosyal ortamlarda iletişiminizi güçlendirin ve insanlarla konuşmaktan çekinmeyin. Sosyalleşirken belki de hayatınızın aşkınızı keşfedeceksiniz! Çekingen olmayın ve mutlaka fırsatları değerlendirin.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.